Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasertagging-kinderfeestje

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Kinderfeestje

Vanaf  €15,-  p.p

2 uur

10 - 1500 personen

Delft

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Het ultieme Lasergame Kinderfeestje bij LaserTagging

Lasertagging Kinderfeestje, ga voor een uniek kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een unieke, avontuurlijke ervaring voor je kind’s volgende verjaardag? Stop met zoeken! Bij LaserTagging bieden wij een spannend en onvergetelijk lasergame kinderfeestje dat alle kinderen zullen koesteren. Van de spannende lasergame-uitdagingen tot de heerlijke feestmaaltijden, elk moment is ontworpen om het feestje van je kind het gesprek van de stad te maken.

Waarom een Lasergame Kinderfeestje?

Een lasergame kinderfeestje is een ideale manier om de verjaardag van je kind te vieren. In tegenstelling tot de gebruikelijke feestjes, biedt een lasergame feestje kinderen de kans om deel te nemen aan een boeiend spel dat hun strategisch denken, teamwerk en behendigheid test. Het is een avontuurlijk kinderfeestje waar kinderen hun energie kwijt kunnen, nieuwe vrienden kunnen maken en vooral, onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Tarieven

Lasertagging Home

VOLWASSENNEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€17,50 p.p

Lasertagging-kinderfeestje

KINDEREN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€15 p.p

lasergamen-delft

SCHOLEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€12,50 p.p

Onze werkwijze

Werkwijze lasergamen
Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Ons Lasergame Arrangement

Lasertagging Kinderfeestje, ga voor een uniek kinderfeestje!

Bij LaserTagging zorgen we ervoor dat elk lasergame feestje een unieke ervaring wordt. Met onze geavanceerde lasergame-apparatuur en de mogelijkheid om op elke locatie te spelen, garanderen we een lasergame verjaardagsfeestje vol spanning en plezier. Van het moment dat de kinderen hun laserguns oppakken tot de laatste seconden van het spel, de opwinding stopt nooit.

Heerlijk eten en drinken

Geen kinderfeestje is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Daarom omvat ons lasergame arrangement ook een selectie van kindvriendelijke maaltijden en drankjes. Of de kinderen nu houden van zoete lekkernijen of gezonde snacks, we hebben voor elk wat wils om de kleine avonturiers tevreden te houden.

Extra activiteiten

Naast het lasergamen bieden we ook andere leuke activiteiten aan om het feestje compleet te maken. Van Escape room tot Be Robinson Experience, er is genoeg om de kinderen de hele dag bezig te houden.

Lasergamen op elke locatie

Het unieke aan LaserTagging is dat we overal kunnen lasergamen. Of je nu wilt lasergamen in Rotterdam, Delft, Zoetermeer, op het strand, in het bos, of zelfs op een locatie naar keuze, we maken het mogelijk. Onze mobiele lasergame-apparatuur betekent dat we naar jou toe kunnen komen, waardoor je de flexibiliteit hebt om het perfecte kinderfeestje te organiseren dat past bij jouw wensen en behoeften.

Boek jouw Lasergame Kinderfeestje vandaag nog

Bij LaserTagging streven we ernaar om elk kinderfeestje speciaal en gedenkwaardig te maken. Wacht niet langer en boek jouw lasergame kinderfeestje vandaag nog. Of je nu een klein feestje plant of een groots evenement, we hebben de mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen. We kijken ernaar uit om jou en je kind een onvergetelijke verjaardag te bezorgen!

Veelgestelde vragen

Bij LaserTagging vinden we dat plezier geen leeftijdsgrens heeft. Echter, voor de veiligheid en het maximale plezier van alle deelnemers, raden we een minimumleeftijd van 10 jaar aan voor onze lasergame kinderfeestjes.

We kunnen groepen van verschillende groottes ontvangen, van kleinere groepen van 6 kinderen tot grotere groepen van 30 kinderen. Wij zorgen voor voldoende apparatuur en begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Alles wat je nodig hebt voor het lasergamen wordt door ons verzorgd, inclusief de lasergame-apparatuur en veiligheidsinstructies. We raden aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen die geschikt zijn voor lichamelijke activiteit en de locatie van het spel.

Een standaard lasergame kinderfeestje duurt ongeveer 1 uur. We kunnen echter altijd de tijdsduur aanpassen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Ja, lasergamen is een zeer veilige activiteit. We geven duidelijke instructies voor het spel en onze apparatuur is ontworpen om absoluut veilig te zijn voor kinderen. Er is geen fysiek contact tussen de spelers tijdens het spel, en de ‘lasers’ die gebruikt worden zijn eigenlijk infrarode stralen, net als in je televisieafstandsbediening, en zijn volkomen veilig.