Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Kinderfeestje

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Kinderfeestje

Vanaf  €15,-  p.p

1,5 uur

10 - 1500 personen

Kinderen van 8-18 jaar

Heel Nederland

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Begeleiding

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Outdoor, indoor en op locatie

Lasergamen kinderfeestje

Lasertagging Kinderfeestje, ga voor een uniek kinderfeestje!

Lasergamen is een spannende en uitdagende activiteit die voor kinderen van alle leeftijden geschikt is. Bij Lasertagging bieden we een unieke lasergame-ervaring voor kinderfeestjes, waar plezier en teamwork centraal staan. Onze speciaal ontworpen lasergame arena en professionele begeleiders zorgen voor een onvergetelijke dag vol spanning en sensatie.

Klaar om het beste kinderfeestje ooit te organiseren? Kom lasergamen bij Lasertagging en laat de avonturen beginnen! Razendspannend, kindvriendelijk en gegarandeerd speelplezier. Dat is lasergamen bij Lasertagging!

Waarom een Lasergame Kinderfeestje?

Een lasergame kinderfeestje is een ideale manier om de verjaardag van je kind te vieren. In tegenstelling tot de gebruikelijke feestjes, biedt een lasergame feestje kinderen de kans om deel te nemen aan een boeiend spel dat hun strategisch denken, teamwerk en behendigheid test. Het is een avontuurlijk kinderfeestje waar kinderen hun energie kwijt kunnen, nieuwe vrienden kunnen maken en vooral, onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Tarieven

Lasergamen Kinderfeestje

Basis Lasergame pakket

Duur: 1,5 uur

Camouflagepakken

Instructie en begeleiding

Professionele lasergame wapens

Meerdere spellen

€15,- p.p

Optioneel

Walkie talkies

€25,- per groep (10 walkie talkies)

Lasergame Plus Snackpakket

Duur: 1,5 uur

Camouflagepakken

Instructie en begeleiding

Professionele lasergame wapens

Meerdere spellen

Pauze met snacks en limonade

€20,- p.p

Optioneel

Walkie talkies

€25,- per groep (10 walkie talkies)

Indoor Lasergamen

Lasergamen op locatie

Duur: 1,5 uur

Camouflagepakken

Instructie en begeleiding

Professionele lasergame wapens

Meerdere spellen

Pauze met snacks en limonade

Op locatie mogelijk

€30,- p.p

Optioneel

Walkie talkies

€25,- per groep (10 walkie talkies)

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Senna
Lees verder
tijdens de introductie week van mijn opleiding hebben wij een onwijs leuke lasergame activiteit gehad. De sfeer was goed en de instructeurs waren enthousiast. Echt een aanrader!!
Sandor
Lees verder
Lasergamen is een spannende en leuke activiteit die ik ten zeerste zou aanbevelen. Het is een geweldige manier om te sporten en een band op te bouwen met vrienden en familie.
Diego
Lees verder
Afgelopen week met het voetbalteam lasergamen geboekt. Wij hebben het prima naar ons zin gehad. De uitleg en het team was ook professioneel en behulpzaam.
Jeremiah
Lees verder
Gezellig teamuitje gehad afgelopen vrijdag bij Lasergame Den Haag. Afgesloten met een borrel in de strandtent. Iedereen vond het fantastisch!.
Sem
Lees verder
Voor het verjaardagsfeestje van Tim heb ik de lasergame activiteit geboekt. Het was echt een gave ervaring voor de gasten. De begeleider kan goed met de kids opschieten en alles duidelijk uitleggen zodat er geen tijd verloren ging.
Lisa
Lees verder
Ik ben met mijn vrienden wezen lasergamen in de Scheveningse bosjes. De locatie was perfect en de instructeurs deden het erg leuk. Ik heb een leuke middag gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Aron
Lees verder
wij hebben gelasergamed in de school. super gaaf dat dit mogelijk is. er was zelfs een mogelijkheid om rookmachines neer te zetten, dit kon helaas niet bij ons vanwege het brandalarm. wij gaan dit zeker weten nog een keer doen!!!
Martijn
Lees verder
Nog nooit op zo een leuke manier gelasergamed. De terugslag tijdens het schieten maakte het net een echt gevecht! Ook geweldig om het op een locatie in de bossen te ervaren. Echt een top ervaring ! 🙂
Vorige
Volgende
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Lasergamen voor kinderen: Een uniek kinderfeestje!

Lasergamen is niet zomaar een activiteit; het is een spannende en onvergetelijke ervaring die kinderen van alle leeftijden betovert. Het organiseren van een lasergame-kinderfeestje biedt tal van voordelen die het tot een uitstekende keuze maken voor ouders en hun kinderen. Hier zijn enkele van de voordelen van lasergamen voor kinderen:

 1. Actie en avontuur: Lasergamen biedt kinderen een spannende en actiegerichte ervaring. Ze kunnen zich uitleven in de arena, op zoek naar tegenstanders en spannende gevechten aangaan. Het is een geweldige manier om de energie van kinderen op een positieve manier te stimuleren.
 2. Teamwork: Tijdens een lasergame worden kinderen aangemoedigd om als team samen te werken. Ze leren strategieën ontwikkelen, communiceren en elkaar ondersteunen om het spel te winnen. Dit bevordert hun sociale vaardigheden en teamgeest.
 3. Gezonde beweging: Lasergamen is een fysieke activiteit waarbij kinderen rennen, zich verschuilen en hun doelen raken. Het is een leuke manier om actief te zijn en te bewegen, en het bevordert een gezonde levensstijl.


Met Lasertagging maak jij van jouw feestje een waar lasergame feestje! Absoluut de moeite waard.

Hoe werkt lasergamen met kinderen?

Lasergamen is een van de populairste uitjes voor een kinderpartijtje. En dat is niet gek! Lasergamen brengt tal van plezier en uitdaging met zich mee. Maar hoe werkt lasergamen met kinderen?

Om te beginnen krijgen alle kinderen lasergeweren en sensorvesten. Deze geweren schieten onschadelijke infraroodstralen, waardoor het spel veilig en geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden. De sensorvesten registreren wanneer een speler is geraakt, zodat er duidelijkheid is over wie punten scoort en wie wordt uitgeschakeld.

Voordat het spel begint, legt een begeleider de spelregels uit aan de kinderen. Deze regels zijn doorgaans eenvoudig en begrijpelijk, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen. De regels omvatten zaken als hoe punten worden verdiend, hoe je tegenstanders uitschakelt en hoe je doelen kunt bereiken. Kom een spannend potje lasergamen tijdens een stoer kinderfeestje bij Lasertagging!

Lasergamen kinderen: De voordelen

 • Gegarandeerd plezier voor jong en oud
 • Ervaren instructeurs met duidelijke uitleg over het lasergamen
 • Geweldige activiteit voor een kinderpartijtje
 • Mogelijkheden tot combineren van activiteiten en horeca-arrangementen
 • Outdoor en indoor lasergamen kinderfeestje mogelijk

Verjaardagsfeestje lasergame combineren met een hapje of drankje

Bij Lasertagging begrijpen we dat een verjaardagsfeestje voor kinderen een speciale gelegenheid is die met extra aandacht moet worden gevierd. Daarom bieden we de mogelijkheid om het lasergamen te combineren met heerlijke hapjes en drankjes, zodat de dag nog onvergetelijker wordt. Hier zijn enkele hoogtepunten van het verjaardagsfeestje bij Lasertagging:

 1. Onbeperkt Limonade: Kinderen kunnen onbeperkt genieten van verfrissende limonade. Onze limonadebar biedt een verscheidenheid aan smaken, zodat iedereen zijn favoriet kan kiezen.
 2. Smakelijke snacks: Tijdens het feestje kunnen kinderen genieten van smakelijke snacks. Denk aan knapperige frietjes, heerlijke mini-pizza’s en andere lekkernijen die zeker in de smaak zullen vallen.
 3. Feestelijke sfeer: Onze feestruimte is speciaal ontworpen om een feestelijke sfeer te creëren. We versieren de ruimte met ballonnen en slingers om de verjaardagsviering compleet te maken.

Lasergamen partijtje? Kies voor Lasertagging

Ervaar jouw laserschieten kinderfeestje bij Lasertagging! Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en kijk wie het beste met het lasergeweer om kan gaan!

Onze lasergame-arena biedt een spannend decor waarin je je kunt verschuilen, sluipen en de overwinning kunt behalen. Als jarige job ben jij de held van de dag en zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke tijd hebt met je vrienden. Klaar om de laserstralen te trotseren en te zien wie er als winnaar uit de strijd komt? Kies voor Lasertagging en maak van je kinderfeestje een onvergetelijke gebeurtenis!

Lasergamen voor kinderfeestje: Veelgestelde vragen

Bij Lasertagging verwelkomen we spelers van alle leeftijden! Onze lasergame-arena’s zijn ontworpen om geschikt te zijn voor zowel kinderen als volwassenen. We hebben speciale lasergame-varianten en uitrusting beschikbaar voor jongere spelers, waardoor het voor gezinnen en groepen met diverse leeftijden een geweldige activiteit is. Onze begeleiders passen de spelregels en de intensiteit van het spel aan op basis van de leeftijd en ervaring van de spelers, zodat iedereen een plezierige tijd kan hebben.

Ja, we raden sterk aan om van tevoren te reserveren voor een lasergame-evenement bij Lasertagging. Door te reserveren, kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende ruimte en apparatuur beschikbaar hebben om aan jullie behoeften te voldoen. Dit garandeert dat jullie op de gewenste tijd kunnen spelen en voorkomt teleurstellingen als er op dat moment geen beschikbaarheid is. Neem contact met ons op voor reserveringen en om de beschikbaarheid te controleren, zodat we jullie lasergame-avontuur soepel kunnen plannen.

Bij LaserTagging vinden we dat plezier geen leeftijdsgrens heeft. Echter, voor de veiligheid en het maximale plezier van alle deelnemers, raden we een minimumleeftijd van 7 jaar aan voor onze lasergame kinderfeestjes.

We kunnen groepen van verschillende groottes ontvangen, van kleinere groepen van 6 kinderen tot grotere groepen van 30 kinderen. Wij zorgen voor voldoende apparatuur en begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Alles wat je nodig hebt voor het lasergamen wordt door ons verzorgd, inclusief de lasergame-apparatuur en veiligheidsinstructies. We raden aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen die geschikt zijn voor lichamelijke activiteit en de locatie van het spel. Vergeet ook niet om eventuele medicatie of speciale snacks mee te nemen die je kind nodig heeft.

Een standaard lasergame kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. Dit omvat de tijd voor instructies, het daadwerkelijke spel en de tijd voor het vieren en het eten na het spel. We kunnen echter altijd de tijdsduur aanpassen om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Ja, lasergamen is een zeer veilige activiteit. We geven duidelijke instructies voor het spel en onze apparatuur is ontworpen om absoluut veilig te zijn voor kinderen. Er is geen fysiek contact tussen de spelers tijdens het spel, en de ‘lasers’ die gebruikt worden zijn eigenlijk infrarode stralen, net als in je televisieafstandsbediening, en zijn volkomen veilig.