Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Den Haag

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Den Haag

Vanaf  €10,-  p.p

1,5 uur

10 - 1500 personen

Den Haag

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor en outdoor

Lasergamen Den Haag

Schiet met scherp tijdens een onvergetelijke lasergame-ervaring in Den Haag! Bij Lasertagging bieden we jou de ultieme kans om je precisie skills te testen en plezier te beleven in een spannende lasergame-arena. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een vrijgezellenfeest viert of een kinderfeestje organiseert, lasergamen in Den Haag is de perfecte activiteit om jouw dag speciaal te maken.

Doe mee aan het avontuur en laat de adrenaline stromen terwijl je het opneemt tegen vrienden, collega’s of familie. Reserveer jouw lasergame-ervaring bij Lasertagging en ontdek de opwinding van lasergamen in Den Haag!

Waarom in Den Haag

  • Bosrijke omgeving
  • Makkelijk bereikbaar
  • Indoor en outdoor locaties
  • Perfect voor lasergamen

Tarieven

Lasergamen

VOLWASSENNEN

Sportieve uitdaging

Dynamisch samenspel

Uniek ervaring

Meerdere gamemodes

Professionele wapens

Vanaf €17,50 p.p

Lasergamen Kinderfeestje

KINDEREN

Eindeloos speelplezier

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Spannend missies

Speciale wapens

Vanaf €12,50 p.p

Indoor Lasergamen

SCHOLEN

Instructie en begeleiding

Flexibele schoolarrangementen

Veilig leren samenwerken

Outdoor, indoor en op locatie mogelijk

Eigen bunkers en wapens

Vanaf €10,- p.p

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Vorige
Volgende
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Kom lasergamen in Den Haag!

Bij Lasertagging gaan we net een stapje verder dan het gewone lasergamen! Wij hechten veel waarde aan een unieke en leuke lasergame ervaring. Onze enthousiaste instructeurs nemen je graag mee in een arena vol plezier en precisie.

Jong of oud, wij organiseren dagelijks diverse uitjes. van kinderfeestjes tot een personeelsuitje. Wij stemmen de activiteiten af op de groep en zorgen gegarandeerd voor een unieke dag. Wij bieden verschillende spelvormen aan zodat jouw uitje lasergamen in Den Haag altijd een feestje is.

Waarom lasergamen?

Lasergamen is een populaire en spannende activiteit om verschillende redenen:

  1. Plezier en uitdaging: Lasergamen biedt een spannende en uitdagende ervaring. De competitieve aard van het spel zorgt voor opwinding en plezier voor deelnemers van alle leeftijden.
  2. Teamwork en strategie: Lasergamen vereist samenwerking en strategie. Deelnemers moeten tactieken bedenken en als team samenwerken om de overwinning te behalen.
  3. Veiligheid: Lasergamen is een veilige activiteit, omdat er geen fysiek contact of projectielen bij betrokken zijn. De laserguns gebruiken onschadelijke infraroodstralen en deelnemers dragen beschermende sensorvesten.
  4. Flexibiliteit: Lasergamen kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, waardoor het geschikt is voor verschillende locaties en weersomstandigheden.

Outdoor en indoor lasergamen in regio Den Haag

Outdoor en indoor lasergamen in de regio Den Haag biedt de perfecte gelegenheid om een onvergetelijk avontuur te beleven, ongeacht het weer of de locatie. Of je nu de frisse buitenlucht verkiest of liever binnen speelt, Lasertagging heeft het allemaal.

Outdoor lasergamen stelt je in staat om te genieten van de prachtige natuur en het landschap in en rondom Den Haag. Met onze hoogwaardige lasergame-apparatuur kunnen we een spannende lasergame-arena opzetten in parken, bossen, of andere buitenlocaties. Het is ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes, en feesten in de open lucht.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een overdekte omgeving biedt indoor lasergamen in Den Haag een fantastische optie. Lasertagging heeft speciaal ontworpen lasergame-arena’s die garant staan voor actie en avontuur. Of je nu de nauwe gangen verkent of jezelf verschuilt achter obstakels, indoor lasergamen biedt een intense en opwindende spelervaring.

Kinderfeestje lasergamen Den Haag

Wil jij een super spannend kinderfeestje organiseren in Den Haag? Maak van jouw feestje een waar lasergame-uitje. Een uitdagende activiteit waar de jarige en zijn of haar vrienden de kans krijgen om als echte lasergamers de strijd met elkaar aan te gaan. De actie, spanning en competitie zorgen voor een onvergetelijke verjaardagservaring. Bij Lasertagging in Den Haag bieden we de perfecte locatie voor kinderen om te genieten van een dag vol avontuur.

Lasergamen kinderfeestje Den Haag? Kies voor plezier en kwaliteit bij Lasertagging. Reserveer jouw kinderfeestje lasergamen en maak er een speciale dag van!

In Den Haag lasergamen? Kies voor Lasertagging

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke en opwindende ervaring, dan is Lasertagging de ideale keuze! Bij ons combineer je actie, avontuur en plezier tot een ultiem pakket. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een vrijgezellenfeest organiseert of een geweldige activiteit zoekt voor een kinderfeest, wij bieden de perfecte lasergame-arena voor jouw behoeften.

Kom langs voor een potje lasergamen bij Lasertagging, waar plezier en uitdaging samenkomen in een unieke lasergame-arena! Reserveer eenvoudig online of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Gegarandeerd een onvergetelijke dag met Lasertagging in Den Haag.

Laser game Den Haag: Veelgestelde vragen

Bij Lasertagging verwelkomen we lasergamers vanaf 8 jaar oud. Onze lasergames zijn speciaal ontworpen om veilig en leuk te zijn voor kinderen en tieners. Voor de jongere spelers hebben we aangepaste lasergame-uitrusting en begeleiding om ervoor te zorgen dat ze een geweldige tijd hebben.

Ja, je mag zeker je eigen eten en drinken meenemen voor een kinderfeestje bij Lasertagging. We hebben speciale feestruimtes waar je de verjaardagstaart en andere lekkernijen kunt serveren. We vragen alleen dat je na afloop van het feestje de ruimte netjes achterlaat. Als je liever wilt dat wij de catering voor je regelen, bieden we ook verschillende opties voor horeca-arrangementen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.