Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Zoetermeer

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Zoetermeer

Vanaf  €10,-  p.p

1,5 uur

10 - 1500 personen

Zoetermeer

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor en outdoor

Lasergamen Zoetermeer

Lasertagging Zoetermeer, de nieuwe vorm van lasergamen

Welkom bij Lasertagging, de ultieme bestemming voor spannend en avontuurlijk lasergamen! Bij ons draait alles om actie, teamwork en plezier in een unieke lasergame-omgeving. Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijk kinderfeestje, een spannend bedrijfsuitje of gewoon een leuke activiteit met vrienden, wij bieden de perfecte locatie voor jouw lasergame-avontuur. Stap in onze arena en laat de adrenaline stromen terwijl je het opneemt tegen je tegenstanders. Lasergamen in Zoetermeer is de ultieme manier om plezier en competitie te combineren. Reserveer nu en bereid je voor op een lasergame-ervaring om nooit te vergeten!

Tarieven

Lasergamen

VOLWASSENNEN

Sportieve uitdaging

Dynamisch samenspel

Uniek ervaring

Meerdere gamemodes

Professionele wapens

Vanaf €17,50 p.p

Lasergamen Kinderfeestje

KINDEREN

Eindeloos speelplezier

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Spannend missies

Speciale wapens

Vanaf €12,50 p.p

Indoor Lasergamen

SCHOLEN

Instructie en begeleiding

Flexibele schoolarrangementen

Veilig leren samenwerken

Outdoor, indoor en op locatie mogelijk

Eigen bunkers en wapens

Vanaf €10,- p.p

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Senna
Lees verder
tijdens de introductie week van mijn opleiding hebben wij een onwijs leuke lasergame activiteit gehad. De sfeer was goed en de instructeurs waren enthousiast. Echt een aanrader!!
Sandor
Lees verder
Lasergamen is een spannende en leuke activiteit die ik ten zeerste zou aanbevelen. Het is een geweldige manier om te sporten en een band op te bouwen met vrienden en familie.
Diego
Lees verder
Afgelopen week met het voetbalteam lasergamen geboekt. Wij hebben het prima naar ons zin gehad. De uitleg en het team was ook professioneel en behulpzaam.
Jeremiah
Lees verder
Gezellig teamuitje gehad afgelopen vrijdag bij Lasergame Den Haag. Afgesloten met een borrel in de strandtent. Iedereen vond het fantastisch!.
Sem
Lees verder
Voor het verjaardagsfeestje van Tim heb ik de lasergame activiteit geboekt. Het was echt een gave ervaring voor de gasten. De begeleider kan goed met de kids opschieten en alles duidelijk uitleggen zodat er geen tijd verloren ging.
Lisa
Lees verder
Ik ben met mijn vrienden wezen lasergamen in de Scheveningse bosjes. De locatie was perfect en de instructeurs deden het erg leuk. Ik heb een leuke middag gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Aron
Lees verder
wij hebben gelasergamed in de school. super gaaf dat dit mogelijk is. er was zelfs een mogelijkheid om rookmachines neer te zetten, dit kon helaas niet bij ons vanwege het brandalarm. wij gaan dit zeker weten nog een keer doen!!!
Martijn
Lees verder
Nog nooit op zo een leuke manier gelasergamed. De terugslag tijdens het schieten maakte het net een echt gevecht! Ook geweldig om het op een locatie in de bossen te ervaren. Echt een top ervaring ! 🙂
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Kom een potje lasergamen bij Lasertagging!

Lasergamen is een spannend teamspel voor alle leeftijden! In onze blacklight verlichte ruimte vol hindernissen en schuilplekken strijd je met vrienden, familie of collega’s om de overwinning. Samenwerking en strategie zijn de sleutels tot succes. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een verjaardagsfeest viert, of gewoon een leuke dag wilt beleven, onze lasergame-arena staat garant voor avontuur en opwinding. Neem de uitdaging aan en ontdek wie de ultieme lasergamer is!

Wij bieden verschillende spelvormen aan zodat het spel naar wens kan worden aangepast. Verdien power ups, neem het tegen elkaar op of ga de strijd aan tijdens een potje capture the flag!

Bij lasertagging kies je voor:

  • Professionele instructies en begeleiding
  • Diverse spelvormen mogelijk (gericht op individuele scores of bepaalde objecten)
  • Gegarandeerd spelplezier
  • Uitstekende lasergame-uitrusting
  • Aan het einde van de heat lasergamen ontvang je een score-overzicht

In Zoetermeer lasergamen? Kies voor Lasertagging

Als je in de omgeving van Zoetermeer wilt gaan lasergamen, dan is Lasertagging de ultieme keuze! Wij bieden een onvergetelijke lasergame-ervaring voor alle leeftijden. Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een ander bijzonder evenement plant, bij Lasertagging zorgen we voor een spannend avontuur vol actie en plezier. Kom naar onze locatie in Zoetermeer en ontdek de opwinding van lasergamen! Reserveer nu en maak van jouw dag een geweldig avontuur.

Lasergamen in Zoetermeer: Veelgestelde vragen

Bij Lasertagging bieden we flexibele opties, zodat je met een verschillend aantal tegenstanders kunt spelen. Onze lasergame-arena’s zijn ontworpen om groepen van diverse groottes aan te kunnen. Of je nu een kleine groep vrienden wilt uitdagen of een groot bedrijfsevenement organiseert, we passen het aantal tegenstanders aan om aan jouw behoeften te voldoen. Van intense één-op-één-duels tot grootschalige teamgevechten, bij Lasertagging kun je met zo veel tegenstanders spelen als je maar wilt.

Bij Lasertagging bieden we flexibele speelduur-opties, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbare tijd. Over het algemeen duurt een gemiddeld lasergame-evenement bij ons ongeveer 1 tot 2 uur, inclusief registratie, instructies en de speeltijd zelf. We begrijpen dat de speelduur kan variëren op basis van de groepsgrootte en het type evenement dat je organiseert. Daarom passen we de tijdsduur graag aan jouw wensen aan.