Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Zoetermeer

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Zoetermeer

Vanaf  €15,-  p.p

2 uur

10 - 1500 personen

Zoetermeer

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Lasergamen Zoetermeer

Lasertagging Zoetermeer, de nieuwe vorm van lasergamen

Op zoek naar een spannend en gezellig uitje? Kies voor lasergamen Zoetermeer. Lasergamen is een spel dat je met allerlei soorten groepen kunt spelen. Dit uit Amerika overgewaaide spel is leuk voor kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Het is daarom dan ook geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes of voor familiefeesten. Als je lasergame Zoetermeer boekt bij lasertagging Den Haag dan kun je er zeker van zijn dat je een geweldig uitje organiseert. Je kunt je uitje helemaal naar wens zelf samenstellen inclusief eten en drinken en andere activiteiten. Ook voor laser tag Zoetermeer zit je hier bij ons goed.

Tarieven

Lasertagging Home

VOLWASSENNEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€17,50 p.p

Lasertagging-kinderfeestje

KINDEREN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€15 p.p

lasergamen-delft

SCHOLEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€12,50 p.p

Onze werkwijze

Werkwijze lasergamen
Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

LASERGAMING VOOR KINDEREN

Omdat lasergaming op alle niveaus kan worden gespeeld is het ook geschikt als kinderfeestje. Succes verzekerd want het is niet alleen erg spannend maar ook gezellig. Bij lasertagging Den Haag combineer je je lasergamefeestje eenvoudig met een overheerlijk kindermenu en eventueel nog met andere activiteiten zoals een workshop. Zo maak je er een heerlijke middag van, inclusief spanning en lekker eten. Jouw feestje zullen je vrienden niet snel vergeten.

Lasergamen in Zoetermeer met je vrienden

Als je gaat lasergamen dan krijg je een speciaal pak aan dat kan detecteren of iemand jou heeft beschoten. Die persoon krijgt dan een punt. Jouw eigen scores worden natuurlijk ook bijgehouden. Jullie spelen in een te gekke lasergame arena maar je kunt ook outdoor lasergamen. Jullie lopen dan in een echt bos en kunnen je verstoppen achter bomen en in het struikgewas. Als je in een lasergame arena gaat lasergamen dan waan je je in een compleet andere wereld die steeds weer anders is. Bij de ene lasergame arena waan je je jaren terug in de tijd terwijl je bij een andere arena juist opeens ver in de toekomst zit. Er zijn ook virtuele lasergame arena’s die nog spannender en spectaculairder zijn. Lasertagging Den Haag voor jou je uitje lasergamen Zoetermeer inclusief andere activiteiten en lekker eten en drinken. Het wordt dus sowieso een geweldige dag. Trakteer je vrienden, familie of collega’s op zo’n spectaculair feest om nooit te vergeten.

Lasergamen zoetermeer en andere activiteiten

Wil jij een groepsuitje organiseren voor een middag, avond of voor een hele dag? Bij ons kan dat allemaal. Wij regelen alles van A tot Z. Of je nu alleen een lasergame feestje organiseert of een compleet verzorgde dag. Wij organiseren veel activiteiten aan het strand, zowel in Scheveningen als in Kijkduin en Hoek van Holland. Goed te combineren dus met activiteiten in Zoetermeer en Den Haag. Te gekke spellen spelen op het strand, doen aan teambuilding, aan samenwerking en lekker competitief met elkaar de strijd aan gaan. Je kunt gps-fietstochten en wandeltochten maken, met de boot de zee op en tal van super gezellige workshops volgen. Zo is er voor elk wat wils en kunnen ook grotere groepen een fantastische dag beleven. Waar de een spanning en sensatie zoekt tijdens een potje lasergamen, is de ander misschien liever bezig met een workshop schilderen of zandsculpturen maken op het strand. Het kan allemaal, bij lasertagging Den Haag.

Lekker eten en drinken

Jouw gezellige dag is natuurlijk niet compleet als je niet ook lekker kunt eten en drinken en gezellig kunt bijkletsen met je vrienden en familie. Of met je collega’s. Wij zorgen graag voor een geweldige invulling van de catering. Onze catering kan bestaan uit een ontvangst met koffie en gebak, een lunch of brunch, een fantastisch aangeklede borrel of een heerlijk diner. Dat beslis je helemaal zelf en wij zorgen voor de rest. Je kunt ook kiezen voor speciale catering zoals eten tijdens een boottocht, borrelen op een bierboot of barbecueën op het strand. Maak van jouw lasergame Zoetermeer feest een feest om nooit te vergeten en regel alles via lasertagging Den Haag. Neem eens contact op voor meer vrijblijvende informatie.

Laser tag Zoetermeer

Een bijzondere variatie op het gewone lasergamen is laser tag. Beide variaties zijn trouwens overgewaaid uit Amerika en worden nu in tal van landen over de hele wereld gespeeld. Niet zo gek als je bedenkt hoe ontzettend leuk en spannend lasergamen is. Door de recente technische mogelijkheden is het spel nog spannender en leuker geworden. Scores worden vanzelf bijgehouden omdat de pakken en de laserguns bijzonder gevoelig zijn en alle schoten registreren. Voordat je de arena in gaat krijg je altijd een uitgebreide briefing zodat iedereen weet wat de spelregels zijn en dus weet wat wel en niet mag. Zo mag je bij lasertag doorgaans niet rennen en dat mag juist bij lasergamen weer wel.