Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Zoetermeer

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Delft

Vanaf  €15,-  p.p

2 uur

10 - 1500 personen

Delft

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Lasergamen Delft

Lasertagging Delft, de nieuwe vorm van lasergamen

Zoek jij een leuke locatie om een uitje lasergamen Delft te organiseren? Lasertagging Den Haag is je graag van dienst bij het organiseren van super leuke groepsuitjes. Je kunt in Delft zowel indoor als outdoor lasergamen en zelfs op een door jou zelf uitgekozen locatie. Wij organiseren feesten en groepsuitjes volledig volgens jouw wensen, dus ook fantastische lasergame uitjes. Dit spannende spel is bij veel mensen een favoriet uitstapje want het is niet alleen heel gezellig maar ook super spannend. Lasergamen Delft is leuk voor jong en oud en daarom geschikt voor allerlei soorten groepsuitjes. Samen met je familie lasergamen, met je collega’s, als kinderfeestje of als vrijgezellenfeest. Combineer je lasergaming Delft met andere te gekke activiteiten en natuurlijk met lekker eten en drinken. Zo organiseer jij een compleet en gezellig feestje.

Tarieven

Lasertagging Home

VOLWASSENNEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€17,50 p.p

Lasertagging-kinderfeestje

KINDEREN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€15 p.p

lasergamen-delft

SCHOLEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€12,50 p.p

Onze werkwijze

Werkwijze lasergamen
Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Lasergame Delft voor vrienden en familie

Iets leuks doen met je vrienden? Er op uit met de hele familie? Lasergamen Delft is altijd hot. Als jullie aankomen op locatie dan krijgen jullie eerst een uitgebreide briefing over het spel. Elke deelnemer krijgt natuurlijk een eigen laser gun en jullie krijgen allemaal zo’n supersonisch pak aan. De pakken die je tijdens een potje lasergamen draagt zijn heel gevoelig en kunnen registreren of je bent geraakt door de laser gun van een van je tegenstanders. Hartstikke handig natuurlijk want de scores van alle deelnemers worden op die manier moeiteloos bijgehouden. Natuurlijk wordt er ook precies bijgehouden hoe vaak je hebt geschoten. Aan het einde van het spel wordt berekend hoe vaak je zelf hebt raak geschoten en hoe vaak anderen raak hebben geschoten. Op die manier komt vast te staan wie de winnaar is van jouw potje lasergamen. Het is een erg leuk spel om te spelen met je vrienden. Jullie kunnen in groepen tegen elkaar strijden en dat maakt het natuurlijk nog eens extra spannend. Betreed de lasergame arena in je pak en bewapend, verstop je en besluip je vijanden.

Lasergaming Delft met je collega's

Een potje lasergamen Delft is niet alleen goed voor de onderlinge verstandhouding omdat er samenwerking nodig is, maar het is ook heel competitief. Lasergamen is daarom bij uitstek geschikt voor groepsuitjes waarbij ook aan teambuilding wordt gedaan. Heel interessant dus voor bedrijfsuitjes. Zo leer je je collega’s eens van een heel andere kant kennen, moet je samenwerken met collega’s waarmee je dat doorgaans niet doet of versterk je juist de onderlinge band op jouw hele afdeling. Lasertagging Den Haag is zeer ervaren in het organiseren van teambuilding uitjes en combineert eventueel met andere geschikte activiteiten. Wil je een teambuildings uitje organiseren in Delft dan is lasergamen heel geschikt. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook alles op het gebied van de catering.

Lekker eten en drinken en lasergamen

Wat voor groepsuitje je ook wilt organiseren, lasertagging verzorgd de catering volledig volgens jouw wensen. Je kunt vooraf wat lekkers eten en gezellig bij elkaar zitten maar ook na afloop. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij organiseren een middag of avond vol vermaak voor alle soorten groepen en ook een volledig verzorgde dag behoort tot de mogelijkheden. Een welkomstdrankje of koffie met gebak, een uitgebreide en aangeklede brunch, lekker en gezellig borrelen met overheerlijke drankjes en hapjes of een uitgebreid diner. Het aanbod op gebied van catering is net als ons aanbod op gebied van activiteiten heel groot en gevarieerd. We stellen jouw groepsuitje helemaal samen volgens jouw wensen. Wil je lasergamen Delft organiseren dan combineer je dat moeiteloos met een andere super leuke activiteit zoals een pubquiz of leren cocktails shaken. Wij organiseren overigens ook in allerlei andere plaatsen en aan het strand te gekke activiteiten.

Indoor en outdoor lasergamen

Lasergamen kun je binnen in geweldige lasergame arena’s spelen maar ook buiten. Als je kiest voor outdoor lasergamen dan is dat extra speciaal omdat je in de natuur rondloopt, bijvoorbeeld in een bos. Outdoor lasergamen is ook erg gewild tijdens kinderfeestjes. Daarna lekker ravotten en bijvoorbeeld picknicken. Indoor lasergamen of indoor laser tag is in Nederland mogelijk op zo’n 50 verschillende plekken, allemaal te gekke lasergame arena’s. De meeste potjes duren zo’n 12 minuten. In die 12 minuten ben je super geconcentreerd en na afloop zul je echt even moeten bijkomen van de spanning. Ook genieten van een potje lasergamen Delft? Lasergamen Delft spelen? Neem contact op met ons of kijk eens op de website. Op onze website vind je alle activiteiten waaruit je kunt kiezen. Combineer naar hartenlust. Meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Te gekke evenementen

Lasertagging Den Haag organiseert voor alle soorten groepen te gekke activiteiten. Met de familie een gezellige dag inclusief gezellig eten en bijvoorbeeld een workshop, lasergamen of een gps-tocht. Een compleet vrijgezellenfeest met de bierboot, lasergamen Rotterdam of in een andere plaats, lekker eten en drinken en gewoon een fantastische vrijgezellenparty beleven die je niet snel zult vergeten. Voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden voor gezellige uitjes, teambuilding uitjes en zelfs voor grote bedrijfsfeesten. Neem gerust contact op met ons als je meer wilt weten over alle mogelijkheden.