Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen vrijgezellenfeest

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen vrijgezellenfeest

Vanaf  €10,-  p.p

1,5 uur

10 - 1500 personen

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor en outdoor

Lasergamen vrijgezellenfeest

Op zoek naar een hilarisch en onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom? Lasergamen bij Lasertagging is de perfecte keuze om de aanstaande bruid of bruidegom een dag vol actie, avontuur en plezier te bezorgen. Het is tijd om de vrijgezellendagen te vieren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Stap in onze lasergame-arena en bereid je voor op spannende gevechten, teamwork en heel veel gelach.

Of je nu een thematisch vrijgezellenfeest wilt plannen of gewoon op zoek bent naar een opwindende activiteit, bij Lasertagging maken we van het vrijgezellenfeest een ervaring om nooit te vergeten. Laat de bruid of bruidegom schitteren op hun laatste dagen als vrijgezel en vier met ons op een unieke manier!

Tarieven

Lasergamen

VOLWASSENNEN

Sportieve uitdaging

Dynamisch samenspel

Uniek ervaring

Meerdere gamemodes

Professionele wapens

Vanaf €17,50 p.p

Lasergamen Kinderfeestje

KINDEREN

Eindeloos speelplezier

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Spannend missies

Speciale wapens

Vanaf €12,50 p.p

Indoor Lasergamen

SCHOLEN

Instructie en begeleiding

Flexibele schoolarrangementen

Veilig leren samenwerken

Outdoor, indoor en op locatie mogelijk

Eigen bunkers en wapens

Vanaf €10,- p.p

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Senna
Lees verder
tijdens de introductie week van mijn opleiding hebben wij een onwijs leuke lasergame activiteit gehad. De sfeer was goed en de instructeurs waren enthousiast. Echt een aanrader!!
Sandor
Lees verder
Lasergamen is een spannende en leuke activiteit die ik ten zeerste zou aanbevelen. Het is een geweldige manier om te sporten en een band op te bouwen met vrienden en familie.
Diego
Lees verder
Afgelopen week met het voetbalteam lasergamen geboekt. Wij hebben het prima naar ons zin gehad. De uitleg en het team was ook professioneel en behulpzaam.
Jeremiah
Lees verder
Gezellig teamuitje gehad afgelopen vrijdag bij Lasergame Den Haag. Afgesloten met een borrel in de strandtent. Iedereen vond het fantastisch!.
Sem
Lees verder
Voor het verjaardagsfeestje van Tim heb ik de lasergame activiteit geboekt. Het was echt een gave ervaring voor de gasten. De begeleider kan goed met de kids opschieten en alles duidelijk uitleggen zodat er geen tijd verloren ging.
Lisa
Lees verder
Ik ben met mijn vrienden wezen lasergamen in de Scheveningse bosjes. De locatie was perfect en de instructeurs deden het erg leuk. Ik heb een leuke middag gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Aron
Lees verder
wij hebben gelasergamed in de school. super gaaf dat dit mogelijk is. er was zelfs een mogelijkheid om rookmachines neer te zetten, dit kon helaas niet bij ons vanwege het brandalarm. wij gaan dit zeker weten nog een keer doen!!!
Martijn
Lees verder
Nog nooit op zo een leuke manier gelasergamed. De terugslag tijdens het schieten maakte het net een echt gevecht! Ook geweldig om het op een locatie in de bossen te ervaren. Echt een top ervaring ! 🙂
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Gegarandeerd een onvergetelijke dag voor de aanstaande bruid, of niet?

Bij Lasertagging kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarisch lasergame-avontuur als vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid of bruidegom Het is de perfecte manier om de bruid in het zonnetje te zetten en haar een dag vol actie en plezier te bezorgen. Laat haar deelnemen aan spannende gevechten, legendarische missies voltooien en samen met haar vriendinnen of vrienden herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Of je nu kiest voor een vrolijke outfit, grappige uitdagingen of zelfs een speciaal thema, bij Lasertagging helpen we je graag bij het plannen van een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Laat de bruid schitteren en haar laatste dagen als vrijgezel op een unieke en memorabele manier vieren!

Waarom tijdens een vrijgezellenfeest lasergamen?

Tijdens een vrijgezellenfeest lasergamen is een geweldige keuze om verschillende redenen:

  1. Actie en Plezier: Lasergamen voegt een element van actie en opwinding toe aan het vrijgezellenfeest. Het is een leuke en dynamische activiteit waar iedereen van kan genieten, en het zorgt voor een lichte en vrolijke sfeer.
  2. Teamgeest: Lasergamen kan als teamactiviteit worden ervaren. Het moedigt samenwerking aan en zorgt ervoor dat de groep zich met elkaar kan verbinden, wat vooral belangrijk is als vrienden en familie elkaar misschien niet goed kennen.
  3. Herinneringen: Het spelen van lasergame tijdens een vrijgezellenfeest creëert blijvende herinneringen. De bruid of bruidegom zal altijd terugdenken aan de dag waarop ze zich vermaakten met hun beste vrienden en geliefden.

Lasergamen combineren met een heerlijk diner

Stap in het spannende avontuur van lasergamen en geniet daarna van een welverdiend heerlijk diner bij Lasertagging. Onze lasergame-arena biedt de perfecte achtergrond voor actie en competitie, terwijl ons restaurant een ideale plek is om te ontspannen en na te praten. Kies uit ons gevarieerde menu en trakteer jezelf op heerlijke gerechten en drankjes na een enerverend lasergame-evenement.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze combinatie van avontuur en culinaire verwennerij zorgt voor een complete en onvergetelijke ervaring. Lasergamen en dineren bij Lasertagging is de ultieme manier om een dag vol plezier en genot af te sluiten.

Kies voor Lasertagging

Spanning en sensatie staan voorop bij Lasertagging. Wie weet de juiste tactiek toe te passen en de beste scherpschutter op het veld te zijn? Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of gezinsuitje plant, bij ons vind je de perfecte combinatie van avontuur en competitie.

Bij Lasertagging ben je gegarandeerd van een feestje. Wij zorgen voor een unieke dag voor de bruid of bruidegom!

Veelgestelde vragen

Het minimale aantal deelnemers dat nodig is om te kunnen lasergamen bij Lasertagging varieert per locatie en evenement. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de vereisten voor jouw groepsgrootte.

We raden aan om makkelijk zittende kleding en comfortabel schoeisel te dragen. Het is belangrijk dat je je gemakkelijk kunt bewegen tijdens het spel. Vergeet ook niet om eventuele bril of contactlenzen te dragen als dat nodig is.