Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

Veel gestelde vragen

Heeft u een brandende vraag? Wij hebben de meest voorkomende vragen voor u opgeschreven. Misschien staat hij ertussen!

1. Is het geschikt voor kinderen?

Lasergamen is een geweldige activiteit voor je kinderfeestje! Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Probeer het eens uit en laat je kinderen genieten van de uitdagingen en het plezier van het spelen!

2. Is er eten beschikbaar?

Bij een gezellig uitje hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Daar zorgen wij graag voor. Combineer je lasegame uitje met een lunch of met een heerlijk diner, met een rondvaart, de bierboot of met een barbecue op het strand van Scheveningen. Ook voor bedrijfsuitjes organiseren wij te gekke feesten en leerzame teambuildings uitjes, inclusief gezelligheid en lekker eten.

3. Waar is het allemaal mogelijk om te lasergamen?

Wij bieden op verschillende plekken lasergamen aan. Onder andere in Rotterdam,  Den Haag,  Zoetermeer,  Delft.  Je kunt zelf ook lasergamen indoor of op een eigen locatie.

4. Hoelang duurt het?

1 ronde duurt rond de 10 en 15 minuten. Dat hangt heel erg van de locatie die jullie hebben uitgekozen.

5. Is er bepaalde kleding wat ik aan moet doen?

Alle deelnemers krijgen zo’n spectaculaire lasergun in hun handen en hullen zich in zo’n bijzonder SWAT lasergame pak over hun kleding heen. De pakken zijn heel gevoelig en detecteren of er een schot doel heeft geschoten. Ook wordt bijgehouden hoe vaak de deelnemer schiet. Aan het einde van het spel wordt een winnaar uitgeroepen.