Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Zoetermeer

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Rotterdam

Vanaf  €15,-  p.p

2 uur

10 - 1500 personen

Rotterdam

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Lasergamen Rotterdam

Lasertagging Rotterdam, de nieuwe vorm van lasergamen

Potje lasergame Rotterdam spelen? Mogelijkheden genoeg. Lasergamen is een super leuk spel voor vrienden en vriendinnen en daarom heel geschikt als groepsuitje. Daarbij komt dat lasergamen leuk is om te doen voor allerlei verschillende leeftijden. Je kunt gaan lasergamen Rotterdam als je een kinderfeestje organiseert maar ook voor vrijgezellenfeesten, zomaar gezelligheidsfeestjes of voor familie en natuurlijk ook voor bedrijfsuitjes. Lasergaming Rotterdam organiseer je eenvoudig bij lasertagging Den Haag. Wij bieden een enorm gevarieerde keuze uit evenementen voor groepsuitjes. Zowel voor grote als voor kleine groepen. Naast lasergame Rotterdam kun je bij ons ook terecht voor lasergamen Den Haag, Delft, Zoetermeer of op een door jou zelf uitgekozen locatie. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een geweldige catering, van ontbijt tot lunch, borrel en diner.

Tarieven

Lasertagging Home

VOLWASSENNEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€17,50 p.p

Lasertagging-kinderfeestje

KINDEREN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€15 p.p

lasergamen-delft

SCHOLEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€12,50 p.p

Onze werkwijze

Werkwijze lasergamen
Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Wat is Lastertag Rotterdam?

Lasertag Rotterdam is een variant op het gewone lasergamen zoals wij dat kennen. Het is een soort tikkertje en wordt veel gespeeld in de Verenigde Staten. Het hele fenomeen lasergamen is overigens overgewaaid uit Amerika en wordt inmiddels in vele landen gespeeld. Niet zo gek als je bedenkt hoe spannend en leuk dit spel is. Bij lasertag gelden net wat andere spelregels maar in grote lijnen is het hetzelfde als lasergamen. Meestal mag je bij lasertag niet rennen, iets wat je bij lasergamen dan weer wel mag.

Hoe ziet een potje lasergamen er uit?

Als je met een groep gaat lasergamen dan krijgen jullie eerst een uitgebreide briefing. Dat is op zich al ontzettend leuk want tijdens de briefing krijgen jullie de benodigde attributen uitgereikt: een lasergun en het pak dat je moet aantrekken. Zo’n pak is heel speciaal; het kan namelijk voelen of iemand raak heeft geschoten op jouw pak. Ook kan worden bijgehouden hoe vaak je zelf hebt geschoten en natuurlijk wie je daarbij hebt geraakt. Daarmee verdien je punten. Aan het einde van het spel kan eenvoudig worden berekend wie de winnaar is van het potje lasergamen. Lasergamen duurt zo’n 12 minuten, soms iets langer. Dit lijkt misschien kort maar het is zo enerverend dat je daarna tijd nodig zult hebben om bij te komen van dit spectaculaire spel. Napraten met je vrienden en familie doe je bij lasertagging Den Haag onder het genot van een drankje en hapje.

Even bijkomen van je lasergame Rotterdam spel

Zoals gezegd moet je na een potje lasergaming wel even bijkomen. Dat is natuurlijk erg leuk om samen met je groepje te doen onder het genot van een lekker drankje en heerlijk hapje. Wij verzorgt jouw uitje tot in de puntjes, inclusief lekker eten en drinken. Daarin kies je natuurlijk zelf wat je wilt. Vooraf uitgebreid lunchen, na afloop uitgebreid dineren of misschien houd je het liever klein met alleen koffie en gebak of een frisdrankje. Er is veel mogelijk op het gebied van eten en drinken. Een paar voorbeelden: pannenkoeken eten, pizza eten, sushi eten, barbecueën aan het strand of genieten van een buffet tijdens een rondvaarttocht. Jij stelt je uitje samen volgens jouw wensen.

Alle soorten feestjes

Lasergaming Rotterdam is geschikt voor alle soorten feestjes. Een superspannend kinderfeestje waarbij jullie elkaar achterna zitten met een echte lasergun gehuld in zo’n spannend pak. Ook volwassenen genieten van dit spannende spel. Het is een heel geschikt uitje voor een vrijgezellenfeest. De dames doen hierin zeker niet onder voor de heren. Ook voor familiefeesten is lasergamen een goede keuze. Niet alleen de kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen meedoen maar ook vader en moeder en zelfs opa en oma vinden dit spel te gek om te spelen. Erg leuk dus om met de hele familie te doen.

Ook voor bedrijfsuitjes is lasergamen of lasertag Rotterdam een goede keuze. Behalve dat het heel gezellig en leuk is kunnen jullie ook doen aan teambuilding. Samenwerken in de groep maar ook competitief bezig zijn en tegen elkaar strijden. Bij lasertagging Den Haag kun je geweldige teambuilding uitjes organiseren waarbij lasergame Rotterdam natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort.

Te gekke evenementen

Lasertagging Den Haag organiseert voor alle soorten groepen te gekke activiteiten. Met de familie een gezellige dag inclusief gezellig eten en bijvoorbeeld een workshop, lasergamen of een gps-tocht. Een compleet vrijgezellenfeest met de bierboot, lasergamen Rotterdam of in een andere plaats, lekker eten en drinken en gewoon een fantastische vrijgezellenparty beleven die je niet snel zult vergeten. Voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden voor gezellige uitjes, teambuilding uitjes en zelfs voor grote bedrijfsfeesten. Neem gerust contact op met ons als je meer wilt weten over alle mogelijkheden.