Wij zijn nu gesloten

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Boek Direct

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Rating
Lasergamen Zoetermeer

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Lasergamen Indoor

Vanaf  €15,-  p.p

2 uur

10 - 1500 personen

Indoor

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Lasergamen Indoor

Lasertagging Indoor, de nieuwe vorm van lasergamen

Lasergame indoor is een spannende activiteit voor kinderfeesten, familiefeesten, bedrijfsfeesten en uitjes met vrienden. Als je kiest voor indoorlasergamen dan ga je dit spannende spel spelen in een van de lasergame arena’s. Er zijn er in Nederland zo’n 50 en ze zijn allemaal verschillend. In een lasergame arena ga jij de strijd aan met je team, tegen een ander team. Tijdens het spel sluip je door de arena en zoek je naar je tegenstanders. Gewapend met een laser gun en gehuld in een speciaal pak probeer je je tegenstanders te raken en te voorkomen dat je zelf geraakt wordt. Een super spannend spel, geschikt voor jong en oud en voor allerlei soorten groepen.

Tarieven

Lasertagging Home

VOLWASSENNEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€17,50 p.p

Lasertagging-kinderfeestje

KINDEREN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€15 p.p

lasergamen-delft

SCHOLEN

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

€12,50 p.p

Onze werkwijze

Werkwijze lasergamen
Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"
Previous
Next
"Zet je zintuigen op scherp en ga met elkaar de strijd aan. De leukste manier om actief bezig te zijn!"

Lasergamen indoor is super spannend

Terwijl je met je lasergame geweer door de lasergame arena sluipt zoek je je vrienden of collega’s tegen wie je speelt. Door ze te raken met je laser gun scoor je punten. Het geweer dat je vast hebt houdt van alles bij: hoeveel tegenstanders je hebt geraakt of uit het spel hebt geschoten, hoeveel levens je zelf nog over hebt en hoe nauwkeurig je hebt geschoten. Het is natuurlijk wel goed oppassen geblazen want jij schiet niet alleen op je tegenstanders maar je tegenstanders schieten ook op jou. Het is dus zaak om je goed te verstoppen maar lang op dezelfde plek blijven is niet toegestaan, dat kan je punten gaan kosten. Op de laser gun kan je ook zien hoe lang de game nog duurt en of het zaak is om meer risico te nemen of juist wat meer dekking te zoeken. Tijdens het indoor lasergamen, dat zo’n 12 minuten duurt, moet je dus 100% alert en geconcentreerd zijn.

Super spannende indoor laser arena's

Geen lasergame arena is hetzelfde. In de ene arena sluip je door een soort labyrint terwijl je bij een andere arena je kunt verstoppen in een bus of auto, rent door een bosachtige omgeving of je ver in de toekomst waant. Lasertagging Den Haag organiseert te gekke uitjes waarbij je kunt kiezen uit een keur aan activiteiten. Je kunt lasergamen Den Haag, lasergamen Zoetermeer, in Rotterdam of Delft en zelfs op een door jou zelf gekozen locatie. Behalve indoorlasergamen kun je ook outdoor lasergamen. Of speel de variant op het standaard lasergame spel: lasertag indoor. Tikkertje met een laser gun en in een supersonisch pak terwijl je je vrienden of collega’s probeert te raken. En zij jou. Spannend!

Indoorlasergamen voor alle groepen

Lasergame indoor is ontzettend leuk om te spelen met je vrienden maar ook met je familie of met je collega’s. Dit spannende spel is geschikt voor allerlei settings. Wil je iets leuks doen met je familie dan is lasergamen een goede keuze. Het is namelijk leuk voor jong en oud! Wil je iets super leuks doen als vrijgezellenfeestje? Lasergamen is een prima optie, zowel voor de dames als voor de heren. Voor personeelsuitjes is lasergame indoor ook super leuk maar ook voor teambuilding uitjes. Het mooie van lasergamen is namelijk dat het zowel om samenwerking vraagt als om competitie. Je speelt namelijk niet alleen voor jezelf maar voor je hele team en tegelijkertijd strijd je tegen een ander team. Super geschikt dus als teambuilding uitje. Lasertagging Den Haag is zeer ervaren in het organiseren van teambuilding uitjes en naast indoor lasergamen bieden wij nog allerlei andere super leuke teambuilding activiteiten.

Lasertag indoor spelen

Lasertag is een variant van het lasergamen en deze variant wordt steeds populairder. Het fenomeen lasergamen komt uit Amerika en momenteel is lasertag daar super populair. Het lijkt wel een beetje op tikkertje maar dan natuurlijk veel spannender. Speel ook eens een potje laser tag indoor en ervaar het zelf. Superleuk om te doen met je collega’s, je vrienden of met familie. Combineer indoorlasergamen of indoor laser tag met andere te gekke activiteiten en met lekker eten.

Compleet verzorgd uitje

Lasertagging Den Haag organiseert compleet verzorgde uitjes. Of je nou een halve of een hele dag op stap wilt. Uitjes voor vrienden, collega’s en voor families waarbij je kunt kiezen uit ongelofelijk veel activiteiten. Er zijn tal van super leuke workshops, activiteiten aan het strand en op het water, bijzondere groepsuitjes zoals Robinson Crusoe, powerboat varen, boottochten, gps-tochten of een megavlieger bouwen die echt kan vliegen. Natuurlijk kun jij je lasergame indoor uitje helemaal samenstellen volgens jouw wensen en combineren met andere te gekke activiteiten. Natuurlijk maak je je uitje af met gezellig en lekker uit eten.

Lasergamen en gezellig uit eten

Wil jij van je uitje een onvergetelijk evenement maken dan bied je je gasten natuurlijk ook lekker eten en drinken. Of je nou een start wilt maken met koffie en thee of met een uitgebreide brunch, het kan allemaal. Voor het diner biedt lasertagging Den Haag een enorme keuze: van pizza en sushi tot barbecue, eten tijdens een boottocht of borrelen op een bierboot. Kijk op onze website om te zien wat allemaal mogelijk is of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Ga ook lasergamen indoor en beleef een top dag.